PRODUCTION SUPPORT MÉRNÖKI TANÁCSADÓ KFT.

Üdvözöljük az oldalunkon!

  
Cégünk IT tanácsadás szolgáltatásával olyan stratégiai- megoldási ütemtervet alakíthat ki, mely összehangolja az IT stratégiát az üzleti folyamatokkal. Az üzleti igények szükségessé teszik az alapvető IT-infrastruktúra fejlesztését az IT-folyamatok optimalizálását.

Az IT tanácsadási szolgáltatásunkkal segítséget kívánunk nyújtani a gyorsan változó üzleti kihívásoknak való megfelelésben, a költséghatékonyság és a produktivitás növelésének együttesével. Segítséget nyújtunk a döntéshozók számára az üzleti célokat és tervek támogató, informatikai megoldások meghatározásában és kiválasztásában a lehetséges alternatívák és a kapcsolódó kockázatok megfogalmazásával együttesen.

Az Production Support Kft leveszi a szakmai terheket a beruházó válláról és garantálják, hogy az elvárásoknak és a meglévő rendszerek követelményeinek tökéletesen eleget tevő eszközök, alkalmazások kerülnek beszerzésre és ennek köszönhetően a kívánt fejlesztések problémamentesen mennek végbe.


Mit kaphat a Megbízónk az IT tanácsadás keretében?

Egy „külsős” rendszerátvilágítást, állapotjelentést: hogy pontosan milyen rendszerei és alkalmazásai vannak, illetve azok mennyire vannak kihasználva, mennyi „tartalék” van bennük, hogyan lehetne jobban kihasználni

Egy igényösszesítő felmérést:
Együttműködve az Ügyféllel, interjúk segítségével részletesen felmérjük a fejlesztési szándékot és az elvárásokat, a fejlesztésre okot adó hiányosságokat, problémákat. Az igények és tervek mentén felmérjük a rendelkezésre álló infrastruktúrát és a kapcsolódó munkafolyamatokat. Végül ezek összességéből részletes követelményspecifikáció jön létre a leendő rendszerrel kapcsolatban

Egy javaslattételt:
A megegyezésnek megfelelő formában javaslatot teszünk az optimális, legjobb ár-érték arányú megoldásra
Egy önálló rendszertervet: Új rendszerek kialakításához vagy a már meglévő rendszerek fejlesztéséhez, átalakításához pontos rendszerterv elkészítését, amely nem csupán az aktuális igényeket szolgálja ki, hanem rugalmasan alkalmazkodik a jövőben várható változásokhoz is.

Egy megvalósítási projekttervet
, amely tartalmazza a véglegesített elvárásokat szerint elkészített rendszerterv mérföldköveit illetve a kivitelezés pontos határidőit

Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató – informatikai infrastruktúra kialakítása átfogó látásmódot és nagy szakértelmet igényel. A szervezetek többsége működőképes, az adhoc módon vásárolt és összeállított IT eszközök segítségével is, de a fennakadások, váratlan problémák a leggyakrabban a komplex szakértő tervezés hiányából adódnak. Tüzet oltani pedig mindig költségesebb és nehezebb feladat, mint megelőzni azt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!
Production Support © 1999-2017.  All Rights Reserved.